Artikel 2

4 Tips för att få till ett bra och mysigt extra under årets varma månader

1.Planera din utrymme: Vill du ha en plats för avkoppling och läsning? Eller kanske en plats för middagar och socialt umgänge? Ta hänsyn till utrymmets storlek och form för att välja rätt möbler och skapa en layout som passar dina behov.

2. Välj rätt utemöbler: Tänk på både stil och funktionalitet. Investera i bekväma stolar och soffor som är tåliga nog att klara av väder och vind. Trämöbler ger en rustik och naturlig känsla, medan metall- eller rottingmöbler kan ge en mer modern touch. Komplettera med en utomhusmatta och några kuddar och plädar för extra komfort och stil.

3. Lägg till belysning: Med belysning kan man enkelt skapa en mysig och inbjudande atmosfär, särskilt på kvällen. Använd ljusslingor och andra utomhus-lampor samt ljuslyktor med levande ljus eller batteri-ljus för att lysa upp ditt uterum. Tänk på att välja belysning som är tålig nog att klara av utomhusmiljön.


4. Dekorera med växter och grönska: Inget förvandlar en uteplats till en mysig oas som växter och grönska. Har man en skuggig uteplats eller saknar gröna fingrar kan kontväxter vara ett bra komplement.

Låt din balkong, terrass eller trädgård vara en fristad, en plats för avkoppling, där man kan njuta av goda middagar i sällskap av nära och kära. Ett extra rum där man kan skapa minnen och njuta av livet utomhus.