Zandvoort

Stemlite Floor Lamp 150 - Black Chrome

GUBI
8299 kr
Leveranstid:
2 - 4 veckor
Färg:
Vit


STEMLITE FLOOR LAMP 150 - BLACK CHROME

Subtila, organiska former och mjukt diffust ljus kännetecknar Stemlite Pendant - ett nytt tillskott till Stemlite Collection, en dold pärla från rymderan.

Den legendariska designern Bill Currys 'total look'-lampa var en innovativ re-design av den traditionella lampan och fångade tidsandan i Västkustamerika på 1960-talet. Genom att kombinera nya tekniker, djärv estetik och ett banbrytande tillvägagångssätt för modulär design blev de ursprungliga Stemlite golv- och bordslamporna en ikonisk symbol för denna optimistiska era.

Det nya hänget har utvecklats genom att helt enkelt vända den ursprungliga designen upp och ner. En enkel, smal stam med dolda, stabiliserande motvikter finns i svart krom, röd svart och grusgrå. Den mjuka glansen från det frostat glasgloben skapar en atmosfär som kompletterar både modern och traditionell interiör. Den visuella harmonin i hela Stemlite Collection innebär att du kan kombinera hängande, golv- och bordslampor i valfritt antal hem-, kommersiella och offentliga miljöer.

Bas: Svart Krom
Lamphöjd: 150 cm
Omkrets-bas: Ø25 cm
Omkrets-skärm: Ø38 cm
Design: Bill Curry


Artikelnummer: 10057609