Zandvoort

BBQ Grill Gas 320 - Antracit

RÖSHULTS
49950 kr
Leveranstid:
2 - 4 veckor
Färg:
Antracit


BBQ GRILL GAS 320 - Antracit Gasgrill för finsmakare. Röshults BBQ Grill är grundstenen i det arkitektoniskt vackra utomhusköket.

BBQ Grill Gas 320 är designad av den prisbelönta formduon Mats Broberg och Johan Ridderstråle som inte har lämnat något åt slumpen. Den är utrustad med massiva rostfria galler som ackumulerar värmen utan att kylas ned och ger de karaktäristika grillränderna.

Varje sektion är utrustad med två stycken Dual Burner, vilket ger effekten av fyra brännare på totalt 8kW/h per sektion. De dubbla lagren av Protection bars levererar en jämn värmefördelning. Två steglösa värmereglage per sektion ger dig maximal kontroll och ett utmärkt grillresultat. Fettet som kommer ner i grillen samlas upp i de löstagbara bottenbrickorna. Dessa fylls med sand och tömms enkelt efter användning.

Det finns många tillbehör att komplettera med för att passa just dina krav på den perfekta grillupplevelsen. Röshults BBQ Grill hyllas av stjärnkockar världen över på grund av sina rejäla grillytor och goda möjligheter till olika värmezoner. Komplettera med Sideboards, Garden Trolley och Sink för ett fulländat utomhuskök.

Material: Rostfritt stål

Färg: Antracit

Design: Broberg & Ridderstråle


Artikelnummer: 100479