Zandvoort

Stekpanna 28 cm

Professional Secrets
649 kr
Leveranstid:
1 - 2 veckor
Färg:
Kolstål


PROFESSIONAL SECRETS Stekpanna 28 cm

Långsiktigt hållbar, Det är själva enkelheten som är finessen med en kolstålspanna. Den håller i generationer och blir bara bättre med åren.
Kolstål, till skillnad från t ex teflon, tål ordentliga köksredskap stekspadar och andra redskap av stål. Det finns ingen risk för att skadliga kemikalier ska släppa och hamna i maten. Och det är pannans tyngd/massa som gör att den kan hålla hög och jämn värme när du steker.

PROFFSENS TIPS MEDFÖLJER:
Med varje produkt från Professional Secrets följer en broschyr med proffsens tips och kunskaper hur du får ut mer ur ditt köksredskap. Några exempel:
* Rätt stekteknik kräver hög värme – något som teflon inte klarar av. Proffsen rekommenderar stål eller gjutjärn.
* Non-stickegenskaperna, vid rätt skötsel, blir bara bättre med tiden.
* Hellre en stor panna till en liten matbit än tvärtom (för den jämna och höga värmens skull).

SPECIFIKATIONER
Diameter topp: 280 mm
Stekyta: 200 mm, låg vinkel på kanterna för bättre åtkomst med t ex stekspade.
Material: - kolstål

VIKTIGT OM DIN KOLSTÅLSPANNA:
* Vid leverans är din stekpanna från PS täckt med ett skyddande lager. För att få bort det skyddande lagret ska du skölja pannan noggrant med hett – gärna kokande – vatten och därefter torka den helt torr.
* Därefter ska pannans stekyta stekas in så att den får en skyddande hinna med fett med non-stickegenskaper som bara blir bättre med tiden.
* Tvätta din kolstålspanna enbart med hett vatten (och aldrig någonsin i diskmaskinen). Och torka den alltid noggrant efteråt. Instruktioner om hur du steker in din panna medföljer.


Artikelnummer: 1022