Zandvoort

Soffa Carlton 4-sits, prisklass 1

Englesson furniture & beds
34915 kr
Leveranstid:
2 - 6 veckor
Färg:
priskl. 1


Soffa Carlton finns i fem modeller som rak och svängd. Utmärkande för soffan är de höga armstöden som ger en exklusiv look och känns mysig och ombonad när man sitter i soffan eller fåtöljen. Även benen är en exklusiv detalj som gör soffan helt unik. Soffa Carlton har snabbt blivit mycket populär! Fåtöljen är trots sina höga armstöd en nätt modell att krypa upp i.

Som tillval erbjuds nitar i tre utföranden.

Soffa Carlton 4-sits med höga armstöden ger soffan mycket karaktär och en exklusiv look. Det är en skön känsla att krypa upp i soffan med stöd runt om.
Tillhörande soffor finns i 5 modeller; 3-sits rak, 3,5-sits rak och svängd, 4-sits rak och svängd. Tyg till soffan erbjuds i 4 prisklasser bl a från William Yeoward (Designers Guild) och Ralph Lauren.

Storlek: 290L x 95D x 90H

Material: Fururam
Stoppning: Sittplymån har en 8 cm pocket-spiral omsluten av polyeter med en topp i rent bakteriologiskt dun uppblandat med nyproducerad riven polyeter. Ryggplymån består av en blandning av rent bakteriologiskt dun uppblandat med nyproducerad riven polyeter. Botten av nozagspiral i EU stål.


Artikelnummer: 5119